Cortines a mida

?>

Som experts amb més de 20 anys d’experiència en cortines i en la seva posterior instal·lació.

Per vestir casa teva o la teva empresa, estarem encantats de rebre’t per assessorar-te i guiar-te en l’elecció de les teves pròximes cortines a mida.

No hi ha dues cases ni dos espais iguals, i per això, treballem de manera 100% personalitzada. La intensitat de la llum o la decoració general de l’espai juguen un paper fonamental per a l’elecció d’un tipus o un altre de cortines. 

Comptem amb catàlegs de les principals cases de cortines del territori per a poder oferir-te un gran ventall de possibilitats: cortines plisades, panell japonès, estors enrotllables… i molt més!

Si ets hostaler, també volem ajudar-te i guiar-te. Vesteix el teu local amb cortines de manera elegant. Disposem d’un gran ventall de teixits ignífugs que aportaran un extra de seguretat.

Què has de tenir clar a l’hora d’escollir les cortines?

  • Quina serà la seva funcionalitat, decorativa, seguretat, per aportar intimitat…
  • Quin és el teixit que més t’agrada per confeccionar la cortina: tipus de tela, caiguda, gruix, opacitat…
  • Com serà l’espai on ubicar la cortina a mida: si disposa de llum exterior, molta visibilitat per part de tercers…

Tot i que no patiu, el nostre equip especialitat de la botiga de Mataró us assessorarà per combinar tots els factors de la manera més òptima.

Confeccionem les nostres pròpies cortines. Tenim un equip de confecció i instal·lació que s’implicaran al 100% en el vostre projecte.

Demana'ns més informació