Tèxtil per la llar

?>

Dona-li un toc especial a la teva llar amb els diferents tèxtils, a part d’una bona combinació amb les vostres cortines a mida. El teu descans millorarà notablement amb els nostres teixits.

Llençols i fundes nòrdiques

No hi ha res més plaent que dormir amb uns llençols ben suaus. Tot i la gran varietat que disposem, podem confeccionar els llençols a mida i personalitzar-los amb les teves inicials. Pels mesos més freds, acompanya els teus somnis a un farciment nòrdic antial·lèrgic, fàcil de rentar i transpirable, i una funda nòrdica que aporti el toc de color a l’habitació, sigui amb un estampat o colors.

Matalassos

Segur que al teu matalàs ja li cal una renovació. Disposem des dels més bàsics de molles fins a escuma o viscoelàstica. Una part important de la qual sovint ens oblidem per garantir la durabilitat del matalàs, és el protector realitzat amb un teixit transpirable i impermeable, especialment pels més petits de la família.

Amb DCortines no t’hauràs de preocupar per res: ens emportem i retirem el teu matalàs antic, et portem el nou a domicili i l’instal·lem conjuntament amb el somier.

Accessoris i complements de bany

Tovalloles 100% de cotó i absorbents en diversos gramatges i qualitats de rus (curt, convencional, llarg o americà). Disposem també de barnussos lleugers, catifes de bany i d’altres complements.

Complements de cuina i menjador

En la decoració de la llar, no ens podem oblidar de la cuina i el menjador. Són dues estàncies on passem els moments més especials i inoblidables al voltant d’una taula.

Les estovalles són teixides amb un material resistent pel seu ús habitual i, alhora, guarnir i vestir la teva taula.

Si ets un amant de la cuina, oferim varietat de davantals i draps de cuina de diversos materials. A més, dissenyem i cosim tot el que tu i la teva llar necessiteu: coixins, fundes, mantes… També, entapissem butaques i cadires.

Demana'ns més informació